Reisverslag

Dag 4-5-6

22-05-2008
Dag 4: St. Quentin - Clermont Agnetz 115km (totaal 452km)
Na een dag lang fietsen aangekomen in Clermont. We hebben overnacht in een motel. In hetzelfde motel zaten ook 2 wielerploegen van de Ronde van Picardie. Het eten was niet om over naar huis te schrijven (volgens Franklin). Daar ook nog 2 mensen uit Enschede tegengekomen. Deze hadden een ruine gekocht in Zuid Frankrijk waar gelukkig het dak niet van lekte. Ze waren op reis met 1 hond en 6 katten.

Dag 5: Clermont Agnetz - Mezieres 84 km (totaal 536km)
Mezieres ligt aan de Seine. Onderweg een zeer heftige wolkbreuk gehad. Het water stond zowaar tot onze knieen. Daarna heeft een aardige familie uit Henonville ons uitgenodigd voor koffie en een plakje cake. Ze waren zeer gastvrij. We mochten zelfs douchen en slapen maar na de regen zijn we toch maar verder gereden. Vlak voor de stop hebben we Rinus en Hans ontmoet die ook naar Santiago gingen maar dan via Lourdes. Deze heren kwamen uit Waspik en Limburg. Aardige gozers die volgens eigen zeggen er langer over gaan doen dan wij.

Dag 6: Mezieres - Chateaudun 135 km (totaal 671km)
's-Morgens wederom Rinus en Hans tegengekomen. Deze waren de dag ervoor doorgereden maar mochten niet slapen op een camping. Ze werden toen uitgenodigd om bij iemand in een chalet te komen slapen. Heel gastvrij dus. Hierna doorgereden naar Chartres alwaar we Guus en Cor tegenkwamen uit Tilburg en Best. Deze heren hadden het geluk dat de vrouwen met caravan vooruit reden waardoor ze weinig of geen bagage hadden. Natuurlijk hebben we ook de kathedraal van Chartres bezocht. Zeer indrukwekkend. In Bonneval was alles volgeboekt dus moesten we doorrijden naar Chateaudun.
Impressies
 

Reacties:

 Henri Druijts
Geplaatst op: 31-05-2008
Ik vind het een zeer knappe prestatie wat jullie doen. Geweldig doorzettingsvermogen hebben jullie. Heel veel succes en geluk in de komende dagen, weken en jaren.
 Ton Ebbing
Geplaatst op: 27-05-2008
Hoi Heren een knappe prestatie ik neem mijn petje voor klasse een goede reis verder toegewenst
veel succes grtjes Ton