De Pelgrimsroute

Fietsen naar
Santiago De Compostella

Einddoel bereikt

Het einddoel is bereikt. Na 2284km hebben we de fietstocht naar Santiago de Compostela volbracht. Via deze website willen we informatie verschaffen over de fietstocht van Tilburg naar Santiago de Compostella. Ook de route van de pelgrimstocht wordt, nadat we het volbracht hebben, online beschikbaar. Via blogs hebben we onderweg een reisverslag bijgehouden.

Wij wensen jullie veel plezier met het surfen op deze website. Je kunt altijd een bericht achterlaten via het reisverslag.

NB. Sommige informatie op deze website is mede mogelijk gemaakt door verschillende personen en instanties. Zie hiervoor de links pagina.

Dankwoord (NL)

Namens Cees, Ad en Franklin; Iedereen bedankt die de vele reiskilometers gemaakt hebben om ons te ontvangen in Santiago de Compostela. Ook de door Henk van Hout beschikbaar gestelde gps-track heeft ons feilloos de weg gewezen. Henk, bedankt hiervoor.  En natuurlijk alle personen die de moeite hebben genomen om een hartverwarmende reactie te plaatsen.

Special thanks (EN)

We specially like to thank a family in Henonville for a warm welcome with coffee and cake during a very rainy day.

Santiago De Compostella

Meer informatie over Santiago De Compostella

Santiago de Compostela is een stad in het noordwesten van Spanje. Santiago, dat Sint Jakobus betekent, ligt in de comarca Santiago, in de provincie La CoruƱa in Galiciƫ. De stad heeft circa 100.000 inwoners, waaronder 35.000 studenten, en is de zetel van het Galicische bestuur...
Lees verder
>