Reisverslag

Dag 16-17

30-05-2008
Dag 16 Puente La Reina - Logrono 67km (Totaal 1593km)
Een rustige dag zou het worden met weinig kilometers. Toch veel heuvels gehad waardoor het gemiddelde drastisch omlaag ging. De kilometers van gisteren zaten nog in de benen. Onderweg Ton en Roos uit Heerhugowaard tegengekomen. Deze hadden 8 weken uitgetrokken voor de pelgrimsrit. Geslapen in een 3 sterren hotel. Ad heeft de plaatselijke tandarts bezocht want de kronen in zijn gebit zijn van dezelfde kwaliteit als zijn spaken. Ook deze kwam na het eten van een Mars met mach 2 uit zijn mond gevallen.

Dag 17 Logrono - Santo Domingo 65km (Totaal 1658km)
Vandaag hebben we goed weer gehad. Weer stevige heuvels met af en toe veel tegenwind. Ton en Roos zijn nu ook op dezelfde plaats. We zijn ook een pelgrim tegengekomen waar de fiets van gestolen is. Niet echt leuk, want op dat moment valt je gehele vakantie in duigen. Hij heeft dezelfde dag nog een nieuwe gekocht waardoor hij toch zijn tocht kan vervolgen. Veel respect hiervoor! Op het eind van de dag een uurtje of 2 gezocht en een hotel gevonden. We slapen wederom met zijn 3-en op een kamer.
Impressies
 

Reacties:

 MAURICE
Geplaatst op: 03-06-2008
Ik heb wel eens gehoord van de uitdrukking "Ik heb het op m'n tandvlees gehaald." maar dit slaat alles. Nog veel succes met de laatste loodjes en tot ziens. GROETJES MO
 Bert van rixtel
Geplaatst op: 01-06-2008
Dag Ad, ik geniet van de verhalen. succes ermee.

groeten bertje
 Stans (moeder) van Ostayen
Geplaatst op: 01-06-2008
Hoi Ad,
Jeroen van de huiskamer, op de heikant, heeft mij de site laten zien. Ik ben ontzettend blij dat het jullie goed gaat. Ik ben trots op jullie, het is een hele prestatie.

Veel liefs van mam en tot snel
 Norbert
Geplaatst op: 31-05-2008
O ja je kunt aan die man zien dat hij blij was met jullie afleiding. Moest zeker nog boodschappen doen.

Grapje ze zien er heel erg lief uit.
 Norbert
Geplaatst op: 31-05-2008
Dag Heeren gaat goed lees ik.Ik zie aan de foto`s dat je daar ook veel mooie vrouwen hebt. Ben nieuwsgierig wie nu al foto`s moet maken van deze zeer aantrekkelijke dames. (ik weet ook wel dat uiterlijk niet alles zegt). Maar bij deze exemplaren moest ik mijn computer weer opnieuw opstarten. Ze zijn wel lief las ik. Nou ik wens jullie nog veel succes met de laatste en de zwaarste kilometers. Gegroet.

Edit: Als je goed kijkt zijn het Nederlanders, dus knapper !
 Bart
Geplaatst op: 31-05-2008
Jullie hadden beter voor de toer kunnen bidden ipv in Santiago. Dan hadden jullie beter weer afgedwongen. Nog even op de tandjes bijten (behalve Ad).
Wij drinken vanavond een flesje wijn extra op jullie gezondheid. salut.
 franca
Geplaatst op: 31-05-2008
Wat heeft Ad toch een pech eerst de spaken en nu zijn kronen.Wat zal het de volgende keer zijn .Maar jullie zijn goed op weg, weer mooie foto’s en zo te zien veel klim werk.Ad je huis staat er nog dat is denk wel goed nieuws of niet.Tot ziens en fiets ze.Franca Jan en de kids.