Reisverslag

Dag 23-24

06-06-2008
Dag 23 Ponferrada - Vega de Valcarce 38km (Totaal 2095km)
Deze dag hebben we rustig gefietst. Weinig kilometers gemaakt en een halve rustdag genomen. Mooi landschap. We zijn nu echt vakantie aan het vieren. We hoeven maar weinig kilometers per dag te maken omdat we anders te vroeg aankomen. Morgen wacht de derde bergetappe. Leuk hotelletje gevonden voor weinig geld met supermooie kamers en daarna de gehele dag maar op het terras gehangen.

Dag 24 Vega de Valcarce - Sarria 63km (Totaal 2158km)
De derde bergetappe staat op het menu. Een klim van ca. 26km met een hoogteverschil van 700 meter. Goed te doen dus. Schitterend weer gehad met wat wolken. In het begin was het koud. Ook boven op de top met harde wind was een windjack noodzakelijk met winter handschoenen. De Atlantische invloeden waren duidelijk te merken. Het was ijskoud. Hierna een gigantische afdaling gehad van ca. 12km. Aangekomen in Sarria hebben we een leuk hotel gevonden.
Eindstand van vandaag: Nog 130 km naar Santiago !
Impressies
 

Reacties:

 Franka en Ton
Geplaatst op: 08-06-2008
Hallo Kees, Franklin en Ad,

Gefeliciteerd met het behalen van de eindstreep! Hiermee hebben jullie toch wel een enorme prestatie neergezet! Wij wensen jullie nog een aangenaam verblijf in Santiago.
Franklin en Amanda, wij wensen jullie donderdag a.s. nog een mooie trouwdag toe en hopen dat jullie een prachtige toekomst tegemoet gaan.

Groetjes aan iedereen vanuit Berkel-Enschot van ons allemaal
 frank isa rick dennis
Geplaatst op: 07-06-2008
wat een prestatie !! bijna bij de eindstreep !
keigoed gedaan. franklin & amanda : een hele mooie bruiloft toegewenst van ons allemaal, groetjes en geniet van het weerzien !
 Johan Leijten
Geplaatst op: 07-06-2008
Heren.

Een fantastische prestatie en een heel mooi verslag; zet hem op voor dat laatste peulenschilletje van 130 km.
Ad de uislag van onze laatste wedstrijd tegen Les Amis uit 6.043 - 9.077

Groetjes Johan